NIEUWE WEBSITE TVELLEF
HERTEN - TVEllef heeft een nieuwe website. De oude website blijft nog wel toegankelijk omdat hier het archief van nieuwsberichten sinds 2006 instaat. Ga naar site.tvellef.nl voor de nieuwe website.

08-12-15 09:22 Geen reacties


BMW VERWOEST DOOR BRAND
SINT ODILIENBERG - De bestuurder van een BMW moest zichzelf dinsdagmiddag rond 16.30 uur in veiligheid brengen nadat zijn voertuig in brand vloog op de weg tussen Montfort en 't Reutje. De brandweer van Montfort kon niet voorkomen dat het voertuig total loss was door de vlammenzee onder de motorkap. VIDEO

02-12-15 09:44 een reactie


AUTO MET MOEDER EN KIND VAN DE WEG
REUVER - Een automobiliste is zondagmiddag gewond geraakt nadat zij met haar auto de berm in reed. Dat gebeurde bij de toerit van de A73 richting Venlo bij Reuver. De vrouw schoot eerst door een hek heen en kwam in de berm tot stilstand, zo meldt Ruiver.nl.
meer...
29-11-15 20:44 Geen reacties


AUTO BOTST OP TAXI BIJ ZEBRAPAD SWALMEN
SWALMEN - Vrijdagavond is rond 18.30 uur de bestuurder van een personenauto gewond geraakt bij een ongeval op de Rijksweg-Noord in Swalmen. Een taxibusje moest stoppen bij een oversteekplaats voor voetgangers. De achteropkomende auto zag dit te laat en botste achterop de taxi. De bestuurder van de taxi en zijn passagier zijn zover bekend niet gewond geraakt door de klap. VIDEO
meer...
20-11-15 19:35 Geen reacties


BRAND IN BELFELDSE TUINDERSKAS
BELFELD - In het buitengebied van Belfeld heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed in een tuinderskas. Rond 18.00 uur brak de brand uit, waarschijnlijk door een defect in de warmtekrachtcentrale van de kas. De installatie is verloren gegaan in de brand, maar de brandweer kon voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde. VIDEO
meer...
20-11-15 19:31 Geen reacties


BESTELBUS BOTST MET AUTO: DRIE GEWONDEN
ROERMOND - Een scholier is donderdagochtend op weg naar school gewond geraakt, nadat een bestelbus achterop een auto botste en daardoor de auto de scholier schepte. Ook de twee inzittenden van de auto raakten gewond.
meer...
19-11-15 10:59 Geen reacties


BRANDWEER ZOCHT OPVARENDEN GEZONKEN SCHIP
LINNE - Dinsdagmiddag kwam een duwboot in de Maas bij Linne in de problemen. Het schip kapseisde en begon te zinken. Een zoektocht van de hulpdiensten naar de opvarenden leverde in eerste instantie niets op. Die bleken echter alweer met droge kleren aan de wal te zitten. Ze waren opgepikt door een schipper van dezelfde rederij.
meer...
18-11-15 08:17 Geen reacties


A2 DICHT NA ARRESTATIE IN SCHUURTJE
BAAKHOVEN/SUSTEREN - Een spectaculaire arrestatie maandagochtend in een veld langs de A2 bij Baakhoven. Een arrestatieteam van de politie zou op die plek twee personen opgepakt hebben. De hulpdiensten rukten massaal uit. De EOD was ter plaatse en heeft een auto en het schuurtje met een bomverkenningsvoertuig doorzocht. Ondertussen ontstonden grote verkeersproblemen omdat de A2 in beide richtingen werd afgesloten voor al het verkeer.
meer...
16-11-15 15:03 Geen reacties


Laatste Reacties:
GASTON VERRAST BE…: Jaren gewoond aa…
ZEEPKISTENRACE IN…: In a meeting htt…
VRACHTWAGEN KANTE…: Incorrect PIN ht…
KERSTPARADE VAN S…: hendenabine tx2…
QUADRIJDER OPGEPA…: hendenabine uh6…
FLUOR LEKKAGE BIJ…: hendenabine yd8…
VERZET TEGEN PARK…: hendenabine 7ao…
MAN OVERREDEN NA …: hendenabine 3f0…
DUIKTEAM BRANDWEE…: hendenabine 67u…
MASSALE INVAL BIJ…: ofighcx www.a…