Preloader

TVEllef gaat op reis

Op 10 mei 2024 vertrekt het team van TVEllef weer naar Spanje. Dit jaar gaat de busreis naar Salou! Dit bruisende plaatsje is al jarenlang een van de populairste badplaatsen, gelegen aan de Costa Dorada. We verblijven er 7 nachten in het vier sterren hotel "4R Salou Park Resort II".

TVEllef Reis 2024

10 t/m 19 mei 2024

TVEllef reis naar Spanje

Samen met de kijkers op reis. Het begint een traditie te worden voor het team van TVEllef. Al vele malen reisde de kijkers van TVEllef samen met de cameraploeg naar de Spaanse zon.

Op de TVEllef reis maken de kijkers samen uitstapjes, gaan ze op stap en genieten ze van optredens van de meegereisde artiesten op de feestavond.

Het gezellige Salou Park Resort 2 is ideaal gelegen in het centrum van Salou, op slechts 200 meter afstand van de zee. Het hotel biedt een all-inclusive ervaring en bevindt zich in de nabijheid van het levendige toeristische centrum van Salou. Hier is voldoende entertainment te vinden voor zowel jong als oud..
TVEllef biedt een compleet verzorgde busreis aan verzorgd door Boosten Reizen, maar als je liever met het vliegtuig gaat, dan kan dat ook. Je boekt dan het hotel via TVEllef, en wij helpen je met het zoeken naar een geschikte vlucht. Let op: de vlucht boek je dan vervolgens zelf.

BOEKEN

Neem even contact op met TVEllef via tel 0475 350061, dan regelen wij dat voor u.

info@tvellef.nl

+ (31) 475 350061

www.tvellef.nl / www.tv11.nl