Preloader

TVEllef gaat op reis

Op 9 mei 2022 vertrekt het team van TVEllef weer naar Spanje. Dit jaar gaat de busreis naar Calella. Dit bruisende plaatsje is al jarenlang een van de populairste badplaatsen, gelegen aan de Costa del Maresme. We verblijven 7 nachten in het vier sterren hotel "H-TOP CALELLA PALACE".

TVEllef Reis

9 t/m 18 mei 2022

TVEllef reis naar Spanje

Samen met de kijkers op reis. Het begint een traditie te worden voor het team van TVEllef. Al vele malen reisde de kijkers van TVEllef samen met de cameraploeg naar de Spaanse zon.

Op de TVEllef reis maken de kijkers samen uitstapjes, gaan ze op stap en genieten ze van optredens van de meegereisde artiesten op de feestavond.

Dit jaar gaan we voor het eerst naar Calella. Het 4 sterren hotel Calella Palace is gelegen op een licht hellende weg, 350 meter van het gezellige en bruisende centrum van Calella en ongeveer 300 meter van het schitterende, lange strand.
Let op: er is geen stopplaats voor de bus bij de ingang van dit hotel, na een korte wandeling vanaf de bushalte bij hotel Olympic bereikt u het hotel te voet.

BOEKEN

Dat kan via de website van Boosten Reizen, of neem even contact op met TVEllef via tel 0475 350061, dan regelen wij dat voor u. Boekt u via BOOSTEN, let dan goed op de vertrekdatum: 9 mei 2022. Geeft u na het boeken even bij Boosten of bij ons aan dat u met de TVEllef reis meegaat. Wilt u liever via TVEllef boeken, bel met 0475 350061.

info@tvellef.nl

+ (31) 475 350061

www.tvellef.nl / www.tv11.nl