Adverteren bij TVEllef

Wilt u adverteren? Bel (+31) 475 350061

TV Ellef is een regionale televisiezender in de Nederlandse provincie Limburg. De zender startte in 2006 als internetsite met online te bekijken TV-programma's. De commerciele omroep kreeg in 2012 het digitale TV-kanaal 46 toegewezen van Ziggo in de gemeentes Beesel, Roermond, Roerdalen en in een gedeelte van de gemeentes Echt-Susteren en Venlo. Vanaf 2016 is de zender ook te ontvangen in de regio Weert, Leudal en Maasgouw. In dat jaar opende ook de studio van TVEllef in Linne.

TVEllef zendt 24 uur per dag uit op ziggo kanaal 46/48. Elke 20 minuten is er een reclameblok te zien. Adverteren met uw eigen reclamespot is op TVEllef helemaal niet duur. Onze adviseurs staan u graag te woord, en komen indien gewenst vrijblijvend bij u langs.

Bij TVEllef denken we mee met uw campagne. Wij hebben veel ervaring met reclame op TV en kunnen u daarin prima adviseren. Onze kijkers kunnen uw klant worden, maar dan moet de boodschap wel helder in de huiskamer komen. Wij horen graag uw idee. Bel maar eens met ons! En bereik in 1 klap bijna 250.000 potentiele klanten.

Dit zijn enkele voorbeelden van commercials (reclamespotjes) die eerder te zien waren in het reclameblok op TVEllef. De commercials zijn geproduceerd door het TVEllef productieteam.