• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Auto met vier inzittenden gecrashed in Koningbosch

Auto met vier inzittenden gecrashed in Koningbosch

TVEllef Redactie 31-08-2023

KONINGSBOSCH - Op donderdagochtend raakte een auto met vier inzittenden van de weg bij het binnenrijden van de bebouwde kom van Koningsbosch. De auto kwam rond 6.00 uur vanuit de richting Echt en de bestuurder verloor de controle over het voertuig in de 'chicane' die is aangelegd als maatregel om het verkeer af te remmen.

Na het ongeval gingen drie personen er te voet vandoor. De vierde persoon lieten ze in de auto achter, deze was zwaargewond is later overgebracht naar het ziekenhuis.

De drie personen die er vandoor gingen zijn later allemaal aangehouden door de politie. Het gaat om drie mannen uit Rotterdam van 19, 25 en 28 jaar oud. Ze worden verdacht van het verlaten van de plek van een ongeval en geen hulp bieden aan een slachtoffer. Bovendien testte de persoon die aangaf de bestuurder te zijn geweest positief, deze persoon was onder invloed van verdovende middelen, zo meldt de politie. De drie personen zitten dan ook als verdachte vast voor verder verhoor.

De auto liep aanzienlijke schade op als gevolg van de crash.

Een speciaal politieteam van de forensische opsporing verkeer heeft het grootste deel van de ochtend onderzoek gedaan op de plek van het ongeval. Hierdoor bleef de weg in de richting van Koningsbosch nog langere tijd afgesloten voor verkeer.


Ook interessant

Laatste Videos