• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061

Adverteren

Adverteren bij TVEllef

TVEllef is in korte tijd een belangrijke speler geworden in het limburgse medialandschap. Het goedbekeken TV kanaal, dat in Midden- en Zuid-Limburg te ontvangen is via Ziggo 48 is het vlaggenschip. Maar ook online wordt TVEllef steeds nadrukkelijker aanwezig. En daar kunt u van profiteren.

Wilt u adverteren?

Neem dan snel contact met ons op, wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Profiteer van onze expertise, bel (+31) 475 350061

Gratis commercial!

Tijdelijk hebben we voor onze klanten een wel heel interessant aanbod. Wij maken uw gloednieuwe TV commercial helemaal gratis! Informeer naar de voorwaarden

Regio Limburg

TV Ellef is een regionale televisiezender in de Nederlandse provincie Limburg. De zender startte in 2006 als internetsite met online te bekijken TV-programma's. De commerciele omroep kreeg in 2012 het digitale TV-kanaal 46 toegewezen van Ziggo in de regio Roermond. Vanaf 2016 is de zender ook te ontvangen in de regio Weert, in dat jaar opende ook de studio van TVEllef in Linne. Inmiddels is TVEllef in heel Midden-Limburg en in heel Zuid-Limburg te zien via Ziggo kanaal 48.

Ons bereik

TVEllef bereikt 500.000 Limburgers met een Ziggo abonnement. Mensen zonder Ziggo kunnen inschakelen via de gratis livestream, die via deze website bereikbaar is. De livestream is ook te zien via onze Google Play app, de Samsung Smart TV app en op streamkastjes die verkrijgbaar zijn bij satelietaanbieders.

Online opvallen is moeilijk

Veel Limburgse ondernemers zijn met advertenties actief op digitale kanalen, zoals social media of zoekmachines. De concurrentie doet dat ook en het kost veel geld om op te vallen in dit woud van reuzen. Online adverteren is bovendien niet altijd even betrouwbaar: consumenten geloven lang niet alles wat ze online lezen, omdat ze maar al te vaak op het verkeerde been worden gezet in deze wereld van clickbait en manipulatie.

Bent u op zoek naar een alternatief?

TVEllef zendt 24 uur per dag uit. Onze programma's geven mensen een goed gevoel. De TVEllef kijkers informeren zich over het laatste nieuws uit hun eigen regio, of genieten van hun favoriete muziek. Het reclameblok bevat voornamelijk regionale bedrijven, en die herkenbaarheid zorgt voor een lagere irritatie en meer aandacht voor het bedrijf dat getoond wordt. Elke 20 minuten is er een reclameblok te zien, drie verschillende blokken per uur komen voorbij. De meeste adverteerders zijn dus elk uur te zien op ons TV kanaal. Adverteren met uw eigen reclamespot is op TVEllef helemaal niet duur, in ieder geval veel goedkoper dan je zou verwachten bij TV reclame.

Uw campagne, onze opdracht

Bij TVEllef denken we mee met uw campagne. Wij hebben veel ervaring met reclame op TV en kunnen u daarin prima adviseren. Onze kijkers kunnen uw klant worden, maar dan moet de boodschap wel helder in de huiskamer komen. Wij horen graag uw idee. Bel maar eens met ons! En bereik in 1 klap bijna 300.000 potentiële klanten. Onze adviseurs staan u graag te woord, en komen indien gewenst vrijblijvend bij u langs.

Oude en nieuwe media combinatie

Inmiddels zijn onze advertenties ook online op deze site te zien, voorafgaand aan de video's die onze kijkers via de site willen bekijken. Dus ook On Demand kijkers krijgen uw advertentie te zien. U kunt online zelf kiezen bij welke programma's u wil adverteren, om zo optimaal uw doelgroep te bereiken. TVEllef spreidt online de vleugels uit, via deze website, social media, het trending platform Zaegsel.nl, banneradvertenties en de verkoopsite Kaupe.nl. TVEllef combineert TV en internet als nooit tevoren. Bel nu (+31) 475 350061 voor meer info.

De commercials zijn geproduceerd door het TVEllef productieteam. En wist u dat bij ons de klant alleen betaalt voor het uitzenden van de spot, de productie van de spot is bij minimaal 3 maanden adverteren zelfs HELEMAAL GRATIS.

Bang dat het te duur is? Bel (tijdens kantoortijden) met tel 0475-350061 en u krijgt binnen 5 minuten een voorstel dat past binnen uw budget. Probeer het maar eens, wij staan u graag te woord.

Bel nu: (0031) 475 350061.