• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061

Adverteren

Adverteren bij TVEllef

TVEllef is in korte tijd een belangrijke speler geworden in het limburgse medialandschap. Het goedbekeken TV kanaal, dat in Midden- en Zuid-Limburg te ontvangen is via Ziggo 48 is het vlaggenschip. Maar ook online wordt TVEllef steeds nadrukkelijker aanwezig. En daar kunt u van profiteren. En dat voor slechts 25,- per dag!

Wilt u adverteren?

Neem dan snel contact met ons op, wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Profiteer van onze expertise, bel (+31) 475 350061

Gratis commercial!

Tijdelijk hebben we voor onze klanten een wel heel interessant aanbod. Wij maken uw gloednieuwe TV commercial helemaal gratis! Informeer naar de voorwaarden.

Regio Limburg

TV Ellef is een regionale televisiezender in de Nederlandse provincie Limburg. De zender startte in 2006 als internetsite met online te bekijken TV-programma's. De commerciele omroep kreeg in 2012 het digitale TV-kanaal 46 toegewezen van Ziggo in de regio Roermond. Vanaf 2016 is de zender ook te ontvangen in de regio Weert, in dat jaar opende ook de studio van TVEllef in Linne. Inmiddels is TVEllef in heel Midden-Limburg en in heel Zuid-Limburg te zien via Ziggo kanaal 48.

Ons bereik

TVEllef bereikt 500.000 Limburgers met een Ziggo abonnement. Mensen zonder Ziggo kunnen inschakelen via de gratis livestream, die via deze website bereikbaar is. De livestream is ook te zien via onze Google Play app, de Samsung Smart TV app en op streamkastjes die verkrijgbaar zijn bij satelietaanbieders.

Online opvallen is moeilijk

Veel Limburgse ondernemers zijn met advertenties actief op digitale kanalen, zoals social media of zoekmachines. De concurrentie doet dat ook en het kost veel geld om op te vallen in dit woud van reuzen. Online adverteren is bovendien niet altijd even betrouwbaar: consumenten geloven lang niet alles wat ze online lezen, omdat ze maar al te vaak op het verkeerde been worden gezet in deze wereld van clickbait en manipulatie.

Bent u op zoek naar een alternatief?

TVEllef zendt 24 uur per dag uit. Onze programma's geven mensen een goed gevoel. De TVEllef kijkers informeren zich over het laatste nieuws uit hun eigen regio, of genieten van hun favoriete muziek. Het reclameblok bevat voornamelijk regionale bedrijven, en die herkenbaarheid zorgt voor een lagere irritatie en meer aandacht voor het bedrijf dat getoond wordt. Elke 20 minuten is er een reclameblok te zien, drie verschillende blokken per uur komen voorbij. De meeste adverteerders zijn dus elk uur te zien op ons TV kanaal. Adverteren met uw eigen reclamespot is op TVEllef helemaal niet duur, in ieder geval veel goedkoper dan je zou verwachten bij TV reclame.

Uw campagne, onze opdracht

Bij TVEllef denken we mee met uw campagne. Wij hebben veel ervaring met reclame op TV en kunnen u daarin prima adviseren. Onze kijkers kunnen uw klant worden, maar dan moet de boodschap wel helder in de huiskamer komen. Wij horen graag uw idee. Bereik in 1 klap bijna 300.000 potentiële klanten. De commercials zijn geproduceerd door het TVEllef productieteam. En wist u dat bij ons de klant alleen betaalt voor het uitzenden van de spot, de productie van de spot is bij minimaal 3 maanden adverteren zelfs HELEMAAL GRATIS.

Evenementen en verenigingen

Regionale evenementen en non-profit organisaties krijgen bij ons een interessante korting. Informeer naar de mogelijkheden. 

Oude en nieuwe media combinatie

Inmiddels zijn onze advertenties ook online op deze site te zien, voorafgaand aan de video's die onze kijkers via de site willen bekijken. Dus ook On Demand kijkers krijgen uw advertentie te zien. U kunt online zelf kiezen bij welke programma's u wil adverteren, om zo optimaal uw doelgroep te bereiken. TVEllef spreidt online de vleugels uit, via deze website, social media, Loester.nl en de Loester app, banneradvertenties en de verkoopsite Kaupe.nl. TVEllef combineert TV en internet als nooit tevoren.

Bel nu (+31) 475 350061 voor meer info.

Ontdek de kracht van adverteren op TVEllef: 

  • Regionale dominantie: Bereik een groot aantal kijkers in Limburg met onze populaire tv-zender TVEllef. Van Belfeld tot Eijsden, van Altweerterheide tot Vaals, onze zender is een dagelijkse must voor tienduizenden kijkers in de regio, inclusief Roermond, Weert, Sittard-Geleen, Maastricht en de Parkstad regio. 
  • Onweerstaanbaar entertainment: Onze zender biedt een mix van regionaal nieuws, sport, verenigings- en entertainmentprogramma's die de kijkers moeiteloos vasthouden. Met TVEllef blijven ze kijken! 
  • Betaalbaar adverteren: Profiteer van onze reclameblokken die elke 20 minuten worden uitgezonden tegen aantrekkelijke prijzen. Bereik uw doelgroep effectief zonder uw budget te overschrijden. 
  • Snelle en flexibele productie: Met onze super efficiënte werkwijze kunnen we binnen een dag een commercial / reclamespot maken, aanpassen en uitzenden. Uw advertentie van 20 seconden wordt de hele dag door herhaald op ons kanaal, minimaal 12 keer per dag en maximaal 24 keer. 
  • Respons en exposure: Onze adverteerders krijgen veel respons dankzij het groeiende aantal kijkers in Midden- en Zuid-Limburg. Maar dat is niet alles! Uw advertenties worden ook gratis getoond op onze digitale platforms, zoals TVEllef.nl, onze apps TVEllef Live en de populaire Loester app en Loester.nl voor liefhebbers van regionale muziek. Dit vergroot uw online zichtbaarheid en helpt mensen uw website te ontdekken. 
  • Creatieve samenwerking: Naast het tonen van uw advertenties, werken we graag samen met adverteerders om programma's te maken die gekoppeld zijn aan uw bedrijf. Denk aan sponsoring van banners bij programmaonderdelen of zelfs complete programma's die uw merk versterken. 
  • Voordelig pakket: Vanaf €25,- per dag (excl. btw) bereikt u een grote groep mensen uit uw eigen regio met TVEllef. Bovendien maken wij de commercial/reclamespot gratis voor u als u minimaal 3 maanden bij ons adverteert. In veel gevallen zijn aanpassingen aan de spot ook gratis. 
  • Ontdek de voordelen van adverteren op TVEllef en maak gebruik van de gratis digitale advertentiemogelijkheden op TVEllef.nl, TVEllef Live, de Loester app en Loester.nl. Bereik uw doelgroep, vergroot uw online zichtbaarheid en haal het maximale uit uw marketingbudget. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw bedrijf groeien met TVEllef

Bel nu: (0031) 475 350061 voor meer informatie