• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061

Adverteren

Adverteren bij TVEllef

TVEllef is in korte tijd een belangrijke speler geworden in het limburgse medialandschap. Het goedbekeken TV kanaal, dat in de hele provincie Limburg te ontvangen is via Ziggo-48 en TriNed-534 is het vlaggenschip. Met de komst van enkele populaire apps is TVEllef de laatste jaren echter ook op de andere schermen te vinden. En daar kunt u van profiteren. En dat voor slechts 25,- per dag!

Wilt u adverteren?

Neem dan snel contact met ons op, wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Profiteer van onze expertise, bel (+31) 475 350061

Gratis commercial!

Tijdelijk hebben we voor onze klanten een wel heel interessant aanbod. Wij maken uw gloednieuwe TV commercial helemaal gratis! Informeer naar de voorwaarden.

Heel Limburg

TV Ellef is een regionale televisiezender in de Nederlandse provincie Limburg. De zender startte in 2006 als internetsite met online te bekijken TV-programma's. De commerciele omroep kreeg in 2012 een TV-kanaal  toegewezen van Ziggo in de regio Roermond. Vanaf 2016 is de zender ook te ontvangen in de regio Weert, in dat jaar opende ook de studio van TVEllef in Linne. Inmiddels is TVEllef in heel Limburg te zien via Ziggo kanaal 48. TVEllef is dan ook een zender voor alle Limburgers. 

Ons bereik

TVEllef bereikt meer dan 500.000 Limburgers met een Ziggo abonnement. Mensen zonder Ziggo kunnen inschakelen via de gratis livestream, die via deze website bereikbaar is. De livestream is ook te zien via onze Google Play app, de Samsung Smart TV app en op diverse Android streamkastjes die verkrijgbaar zijn bij satellietaanbieders. Sinds 2024 is TVEllef ook via glasvezel aanbieder TriNed te zien, op kanaal 534.

Online opvallen is moeilijk

Veel Limburgse ondernemers zijn met advertenties actief op digitale kanalen, zoals social media of zoekmachines. De concurrentie doet dat ook en het kost veel geld om op te vallen in dit woud van reuzen. Online adverteren is bovendien niet altijd even betrouwbaar: consumenten geloven lang niet alles wat ze online lezen, omdat ze maar al te vaak op het verkeerde been worden gezet in deze wereld van clickbait en manipulatie. TVEllef is door het gebruik van Limburgs dialect in de reclamespot meteen een stuk 'vertroewder'.  Ook wij begrijpen natuurlijk dat steeds meer mensen hun informatie halen via hun telefoon en tablet. Daarom ontwikkelde TVEllef zelf een groot aantal apps waarop uw spot (als TV adverteerder) gratis te zien is. Zo bereikt u via de TVEllef website en via onze apps Zaegsel en Loester de inwoners van Limburg ook op hun 'tweede scherm', met meer bezoekers op uw website als gevolg. 

Vertrouwd en Limburgs

TVEllef zendt 24 uur per dag uit. Onze programma's geven mensen een goed gevoel. De TVEllef kijkers informeren zich over het laatste nieuws uit hun eigen regio, of genieten van hun favoriete muziek. Het reclameblok bevat voornamelijk regionale bedrijven, en die herkenbaarheid zorgt voor een lagere irritatie en meer aandacht voor het bedrijf dat getoond wordt. Elk uur zijn er op meerdere momenten enkele reclameblokken te zien. De meeste adverteerders zijn dus elk uur te zien op ons TV kanaal. Adverteren met uw eigen reclamespot is op TVEllef helemaal niet duur, in ieder geval veel goedkoper dan je zou verwachten bij TV reclame.

Uw campagne, onze opdracht

Bij TVEllef denken we mee met uw campagne. Wij hebben veel ervaring met reclame op TV en kunnen u daarin prima adviseren. Onze kijkers kunnen uw klant worden, maar dan moet de boodschap wel helder in de huiskamer komen. Wij horen graag uw idee. Bereik in 1 klap een half miljoen limburgers... De commercials zijn geproduceerd door het TVEllef productieteam. En wist u dat bij ons de klant alleen betaalt voor het uitzenden van de spot, de productie van de spot is bij minimaal 3 maanden adverteren zelfs HELEMAAL GRATIS.

Evenementen en verenigingen

Regionale evenementen en non-profit organisaties krijgen bij ons een interessante korting. Informeer naar de mogelijkheden. 

Oude en nieuwe media combinatie

Inmiddels zijn onze advertenties ook online op deze site te zien, voorafgaand aan de video's die onze kijkers via de site willen bekijken. Dus ook On Demand kijkers krijgen uw advertentie te zien. U kunt online zelf kiezen bij welke programma's u wil adverteren, om zo optimaal uw doelgroep te bereiken. TVEllef spreidt online de vleugels uit, via deze website, social media, Loester.nl en de Loester app, banneradvertenties en de verkoopsite Kaupe.nl. TVEllef combineert TV en internet als nooit tevoren.

Bel nu (+31) 475 350061 voor meer info.

Ontdek de kracht van adverteren op TVEllef: 

  • Regionale dominantie: Bereik een groot aantal kijkers in Limburg met onze populaire tv-zender TVEllef. Van Belfeld tot Eijsden, van Altweerterheide tot Vaals, onze zender is een dagelijkse must voor vele duizenden kijkers in de regio, inclusief Roermond, Weert, Sittard-Geleen, Maastricht en de Parkstad regio. 
  • Onweerstaanbaar entertainment: Onze zender biedt een mix van regionaal nieuws, sport, verenigings- en entertainmentprogramma's die de kijkers moeiteloos vasthouden. Met TVEllef blijven ze kijken! 
  • Betaalbaar adverteren: Uw spot komt elk uur een keer voorbij tegen aantrekkelijke prijzen. Bereik uw doelgroep effectief zonder uw budget te overschrijden. 
  • Snelle en flexibele productie: Met onze super efficiënte werkwijze kunnen we binnen een dag een commercial / reclamespot maken, aanpassen en uitzenden. Uw advertentie (van bijv 20 seconden) wordt de hele dag door herhaald op ons kanaal. 
  • Respons en exposure: Onze adverteerders krijgen veel respons dankzij het groeiende aantal kijkers in de hele provincie Limburg. Maar dat is niet alles! Uw advertenties worden ook gratis getoond op onze digitale platforms, zoals TVEllef.nl, onze apps TVEllef Live en de populaire Loester app en Loester.nl voor liefhebbers van regionale muziek. U adverteert gratis in de Zaegsel app, die ook op iPhone kan worden bekeken. Dit vergroot uw online zichtbaarheid en helpt mensen uw website te ontdekken. 
  • Creatieve samenwerking: Naast het tonen van uw advertenties, werken we graag samen met adverteerders om programma's te maken die gekoppeld zijn aan uw bedrijf. Denk aan sponsoring van banners bij programmaonderdelen of zelfs complete programma's die uw merk versterken. 
  • Voordelig pakket: Vanaf €25,- per dag (excl. btw) bereikt u een grote groep mensen uit uw eigen regio met TVEllef. Bovendien maken wij de commercial/reclamespot gratis voor u als u minimaal 3 maanden bij ons adverteert. In veel gevallen zijn aanpassingen aan de spot ook gratis. 
  • Ontdek de voordelen van adverteren op TVEllef en maak gebruik van de gratis digitale advertentiemogelijkheden op TVEllef.nl, TVEllef Live, Loester.nl en de Zaegsel app. Bereik uw doelgroep, vergroot uw online zichtbaarheid en haal het maximale uit uw marketingbudget. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw bedrijf groeien met TVEllef

Bel nu: (0031) 475 350061 voor meer informatie