• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
TVEllef Android Apps

TVEllef Android Apps

TVEllef Redactie 15-06-2023

Ontdek het beste van Limburg met onze drie geweldige apps voor je Android Devices. Download nu onze apps en maak kennis met de unieke charme van Limburgse televisie en muziek. Mis geen moment en beleef de opwinding, de cultuur en het plezier van Limburg, waar je ook bent!


Altijd op de hoogte met TVEllef Live

TVEllef Live: Breng Limburgse televisie rechtstreeks naar je handpalm! Met TVEllef Live kun je overal en altijd genieten van de populaire Limburgse tv-zender TVEllef. Mis nooit meer je favoriete programma's, nieuwsitems of gezellige tuin- en campingshows zoals 'Aanpaote', 'Maak Plaats' en 'Zin in de Zomer'. Kijk live naar de zender of bekijk eerdere items op je gemak. De app is helemaal gratis. TVEllef Live brengt het beste van Limburgse televisie direct naar jou! Installeer nu: TVEllef Live!


Bepaal zelf wat je wil zien met TV11

TV11: Ontdek een wereld vol entertainment met TV11, de internet streaming dienst van TVEllef Limited. Of je nu een fan bent van TVEllef of op zoek bent naar content van andere aanbieders, TV11 heeft het allemaal! Met TV11 kun je genieten van al je favoriete programma's van TVEllef en nog veel meer. Personaliseer je kijkervaring door zelf te kiezen welk programma je wilt zien, wanneer je maar wilt. En het beste van alles? De android app is helemaal gratis! En voor slechts 11 euro per jaar heb je toegang tot een eindeloze wereld van entertainment. Installeer nu je Limburgse streamingsdienst: TV11


Loester Lekker Muziek Uit Het Zuiden

Loester: Ontdek de wereld van muziek uit eigen regio met Loester, de muziekstreamingsdienst van TVEllef. Loester is een gratis muziekplayer met een ongeĆ«venaarde verzameling van 'muziek uit het zuiden' van Nederland. Of je nu wilt ontspannen met een vleugje Limburgse folklore of jezelf wilt laten meeslepen door moderne en dynamische beats, Loester heeft voor elk wat wils. Net als bij andere players zoals Spotify of Deezer kun je met Loester je favoriete nummers ontdekken, afspeellijsten maken en genieten van muziek die jouw ziel raakt. Verlies jezelf in de melodieĆ«n en laat je meevoeren door de muziek die gemaakt werd in je eigen regio! Installeer: Loester.


Ook interessant

Laatste Videos