• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Documentaire over John Tana in de maak

Documentaire over John Tana in de maak

TVEllef Redactie 10-03-2023

MAASTRICHT - Opeens was daar John Tana, vorig jaar doorgebroken met zijn limburgse hit 'Boursin'. Binnen korte tijd was hij de nieuwe lieveling van de limburgstalige muziek. Maar hoe is het typetje, vertolkt door Seth Verhaegen, tot stand gekomen? Daar gaat een nieuwe documentaire over die momenteel in de maak is. 

Productiebedrijf Mosasaurus Film Productions wil in 2024 de documentaire klaar hebben over het ontstaan en het razendsnelle succes van de Maastrichtse chansonnier. De documentaire krijgt de titel "TANA, UNE AVENTURE MUSICALE FANTASTIQUE"

John Tana is het muzikale alter ego van Seth Verhaegen, dat hij begin 2022 samen met producer/manager Benjamin Peeters tot leven bracht. In de docu wordt hij backstage gevolgd bij evenementen als Pinkpop en optredens in Paradiso en de Melkweg. De makers willen antwoord geven op de vraag hoe het kan dat een nieuwe vertolker van het Limburgse lied zo liefdevol en massaal wordt omarmt door het publiek en hoe de limburgse identiteit daarbij een rol speelt.

Ook interessant

Laatste Videos