• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
EVV tankt zelfvertrouwen in bekerduel bij SHH Herten: 1-7

TVEllef Redactie 04-03-2023

HERTEN - Waar tweedeklasser SHH stiekem nog hoopte op een stunt in de beker tegen vierde divisionist EVV uit Echt, moest de thuisploeg donderdagavond al snel capituleren. Uiteindelijk bleeft de teller staan op 1-7. EVV was namelijk in volle oorlogssterkte naar Herten gekomen, trainer Leo Beckers van EVV was duidelijk niet van plan om gas terug te nemen tegen de ploeg die twee divisies lager speelt.

Al na 2 minuten vond EVV voor het eerst het net, en die snelle voorsprong kwam eigenlijk nooit meer in gevaar. SHH was niet van plan om zich in te graven en de bus te parkeren, maar de gok om op de aanval te spelen werd niet beloond. De 0-3 ruststand gaf de verhoudingen goed weer.

SHH kreeg met name in de tweede helft meer kansen, maar het lukte vooralsnog niet om te scoren. De eretreffer kwam er pas laat in de tweede helft, nadat EVV eerst nog drie keer had gescoord.

De 1-7 was weliswaar geflatteerd, maar EVV kon voldoende zelfvertrouwen tanken voor de competitieduels die nog volgen. EVV bekert bovendien verder en dat is op dit moment de snelste weg naar een prijs voor de Echtenaren.

De samenvatting van deze wedstrijd is maandagavond te zien op TVEllef.