• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Fietser ernstig gewond in Roermond

Fietser ernstig gewond in Roermond

Jesse 24-10-2022

ROERMOND - Een fietser is zaterdagmiddag ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, na een aanrijding door een personenauto.

Het ongeval gebeurde op een kruispunt van de Wiro Singel met de Heinsbergerweg in Roermond. Omdat al snel duidelijk was dat de man op de fiets ernstig gewond was geraakt werd er ook een trauma helikopter naar Roermond gestuurd. Het trauma personeel heeft zich bekomen over de fietser. Die daarna met spoed per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

Behalve ambulance personeel, waren ook diverse politie agenten en de brandweer aanwezig. In eerste instantie was de melding dat er meerdere fietsers waren aangereden, maar uiteindelijk bleek het dus om één gewonde fietser te gaan. De toedracht van het ongeval is ter plaatse door politie agenten onderzocht.

Dezelfde zaterdag middag gebeurde er ook een verkeersongeval op de Donderbergweg in Roermond. Hierbij raakte een jonge vrouw gewond. Bij het ongeval raakte twee personen auto's beschadigd. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar letsel is verder niks bekend. 

Ook interessant

Laatste Videos