• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Heb jij de Zaegsel app al?

Heb jij de Zaegsel app al?

TVEllef Redactie 20-11-2023

Je hebt waarschijnlijk de opkomst van TikTok en Reels al opgemerkt, maar wist je al dat Limburg nu ook zo'n app heeft? TVEllef heeft deze week zijn eigen geavanceerde video-app gelanceerd! Maak kennis met ZAEGSEL, de nieuwste toevoeging aan het TVEllef-arsenaal. De app is sinds deze maand beschikbaar voor op je mobiel of tablet. 

De Zaegsel app voor Android en iPhone biedt boeiende korte video's van de makers van TVEllef, waardoor je eindeloos kunt scrollen. De virale content van TVEllef die je vast al kent van de 'Greumelkes' is erop te vinden, maar ook de allernieuwste nieuws en sportvideo's.

Ontdek vandaag nog de wereld van Zaegsel en blijf op de hoogte van de laatste videocontent van TVEllef!

Nieuwste social? 

Zaegsel is van start gegaan als een nieuwe manier om de content van TVEllef te bekijken. Maar daar blijft het niet bij. In de nabije toekomst gaat Zaegsel het platform namelijk openmaken voor Limburgse Influencers en contentmakers. Er is maar één voorwaarde: het moet content zijn die of:
-Gemaakt is in Limburg
-Gemaakt is in het Limburgs
-Gemaakt is door Limburgers
-Gemaakt is voor Limburgers

Ben jij de andere social media ook beu en zou jij het leuk vinden om Zaegselmaeker te worden? Lekker in je eigen dialect of omgeving viral gaan? Informeer dan nu via info@zaegsel.nl

Probeer de app nu uit

Zaegsel is niets zonder jou. Dus ga naar www.Zaegsel.nl en installeer de app. We horen heel graag wat jij vindt van deze nieuwe manier van scrollend TVEllef kijken.

Ook interessant

Laatste Videos