• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Nipte nederlaag SVC2000: Ploeg uit Maasniel steeds dichter bij eerste punten

Nipte nederlaag SVC2000: Ploeg uit Maasniel steeds dichter bij eerste punten

TVEllef Redactie 13-03-2023

MAASNIEL - Het is een trieste aanblik op de ranglijst van de derde klasse A: SVC2000 staat onderaan met -3 punten. "Het wordt tijd dat we van de hatelijke -3 afkomen", wordt in Neel al geroepen. Maar de ploeg is bezig aan een ommekeer. Onder leiding van trainer Ammar Jabri wordt gebouwd aan een nieuwe ploeg, en vooral om het plezier weer terug te krijgen. 

De eerste tekenen van het herstel zijn zichtbaar. Nadat een week eerder FC Maasgouw nog maar nipt in de slotfase de zege pakte op SVC, was het nu SVME uit Eijsden die veel moeite had om de drie punten te pakken. Sterker nog: SVC kreeg de meeste kansen, maar moest na 90 minuten alsnog het onderspit delven: 2-3. In de laatste minuut werd zelfs nog een bal van de lijn gehaald, anders had SVC zijn eerste puntje mogen bijschrijven op het negatieve conto dit seizoen. 

Degradatie naar de vierde klasse zal voor SVC 2000 niet eens zo'n ramp zijn. De nieuwe ploeg zou volgend jaar een trapje lager kunnen doorbouwen, en de jonge aanwas kan daar ongetwijfeld beter tot bloei komen. 

Toch is het een kwestie van tijd voordat SVC ook dit seizoen nog wel eens punten kon gaan pakken. Tegen SVME was de ploeg uit Maasniel er alweer heel dichtbij. 

Een samenvatting van deze wedstrijd zie je maandagavond in het programma 11Vandaag op TVEllef. Stream de hele wedstrijd op TV11.nl en het Keske. 

Ook interessant

Laatste Videos