• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Overtuigende zege Veritas op MVC: 5-2

TVEllef Redactie 26-11-2022

NEERITTER - Lang heeft Veritas uit Neeritter de rode lantaarn niet in het bezit gehad. Zaterdagavond pakte de ploeg in de limburgse derby tegen MVC uit Maasbree de volle winst: 5-2.

De overtuigende zege was verdiend: gedurende de hele wedstrijd was de thuisploeg de meest gevaarlijke. Toch waren het de gasten die op voorsprong kwamen in de eerste helft. Dat kon nog voor de thee worden rechtgezet, dankzij treffers van aanvoerder Siebe Vries en een benutte strafschop van Sjoerd Linssen.

In de tweede helft liep Veritas verder uit, in een aantrekkelijk duel. Beide ploegen creĆ«erden een zee van kansen, maar de thuisploeg bleek uiteindelijk de meest trefzekere.

Een samenvatting van dit duel zie je maandagavond op TVEllef in het programma 11Sport.