• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Peter-Jan Rens maakt come-back bij TVEllef

Peter-Jan Rens maakt come-back bij TVEllef

TVEllef Redactie 11-08-2023

LINNE - Groot nieuws in de wereld van de media: Peter-Jan Rens maakt zijn comeback op televisie. Dit doet hij met een vernieuwde versie van zijn programma 'Doet-ie 't of doet-ie 't niet', dat wordt uitgezonden op... TVEllef! Hoewel de eerste opnames al zijn begonnen, zullen in september de deuren van de TVEllef studio in Linne officieel opengaan voor het publiek en zullen de eerste afleveringen worden opgenomen.

Het door Rens bedachte programma was in de jaren 80 en 90 een groot succes en werd zelfs bekroond met een Televisier-Ring, al vele jaren dé belangrijkste prijs voor het beste televisieprogramma. Na eerder te hebben uitgezonden bij de VARA, RTL Nederland en het Duitse RTL, heeft nu TV Ellef zich ontfermd over dit geliefde programma van de geprezen televisiepresentator. Peter-Jan Rens, die ooit doorbrak met de populaire 'Grote Meneer Kaktus show', behoorde lange tijd tot de meest geliefde presentatoren op de Nederlandse televisie.

Het populaire programma krijgt nu ook een Limburgs tintje: de meeste opnames van de komische 'Doet-ie 't' filmpjes vinden namelijk plaats in Limburg.

De eerste aflevering zal in september 2023 te zien zijn op TVEllef.
Ook interessant

Laatste Videos