• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Schietpartij Brunssum: meisje (14) en man (39) doodgeschoten

Schietpartij Brunssum: meisje (14) en man (39) doodgeschoten

TVEllef Redactie 21-12-2022

BRUNSSUM - Een schietpartij aan de Koolhofstraat in Brunssum heeft dinsdagavond het leven gekost van twee mensen. Een 14-jarige meisje dat woonde in de woning waar de schietpartij plaatsvond en een 39-jarige man uit Heerlen kwamen om het leven. Nog eens twee personen raakten gewond.

De 39-jarige man die omkwam is de hoofdverdachte, de politie gaat ervanuit dat hij het vuur opende in de woning. Daardoor is er verder geen noodzaak voor een strafrechtelijk onderzoek, aangezien de vermoedelijke dader is overleden.

Rond 22.15 uur kregen de hulpdiensten een melding van de schietpartij. Ter plaatse werden de vier slachtoffers aangetroffen. Het pas 14-jarige meisje overleed ter plekke, de andere drie zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Later maakte de politie bekend dat in het ziekenhuis ook een van de gewonden was overleden, de 39-jarige man uit Heerlen. 

Na de schietpartij werd meteen een onderzoek gestart, de plek van de schietpartij werd ruim afgezet voor sporenonderzoek. In de woning zouden volgens diverse media meerdere kinderen wonen, die zijn elders opgevangen. Een in de woning aanwezige hond is opgevangen door de dierenambulance. 

(foto copyright: Track '88)


Ook interessant

Laatste Videos