• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
SHH haakt af in titelstrijd

SHH haakt af in titelstrijd

TVEllef Redactie 26-04-2023

HERTEN - Na een derde nederlaag op rij voor SHH Herten lijkt de ploeg afgehaakt voor de titelstrijd in de 2e klasse E. De ploeg uit Herten hield zich al het hele seizoen goed staandein de loodzware 'Brabantse' tweede klasse E en was zelfs koploper, maar moet in het zicht van de haven toch de titelstrijd staken. 

De achterstand op koploper Valkenswaard is door de reeks nederlagen opgelopen naar 7 punten en de koploper moet nog een wedstrijd inhalen. 

Bij SHH treurt men daar niet om. De ploeg promoveerde vorig seizoen en komt voor het eerst uit in de Tweede Klasse. Dat de ploeg zoveel zeges behaalde was dan ook een verrassing, want de indeling in een poule met vooral Brabantse tegenstanders leek in eerste instantie ongustig. Degradanten Veritas en Wilhelmina (vorig seizoen nog eersteklasser) hebben in deze competitie maar weinig zeges weten te noteren. 

Bij SHH kan men over een aantal weken terugkijken op een succesvol seizoen. Dat het de laatste weken even tegen zit, mede door een aantal blessures, dat is zeker geen schande. 

Op eigen veld ging de ploeg onderuit tegen Oirschot Vooruit, een ploeg die zich zeer goed had voorbereid om het bezoek in Herten. Zo gaf de trainer toe al gebruik te hebben gemaakt van de TVEllef beelden om SHH te analyseren. En met succes. De Brabanders gingen er zonder echt in de problemen te komen met de volle winst vandoor: 0-2.

Wilt u de samenvatting of de hele wedstrijd bekijken, ga naar TV11.nl of gebruik het keske. 

Ook interessant

Laatste Videos