• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
SVC 2000 verliest nipt van Horn

SVC 2000 verliest nipt van Horn

TVEllef Redactie 10-10-2023

MAASNIEL - Na een ruime nederlaag tegen RKSVN uit Neer een week eerder heeft SVC 2000 het zelfvertrouwen weer teruggevonden. In de thuiswedstrijd tegen Horn kwam de ploeg op voorsprong, maar moest in de slotfase alsnog het onderspit delven tegen het sterker spelende Horn, dat onder leiding staat van oud SVC-er Ricardo Wassenberg. De 1-2 was verdiend, maar met de hakken over de sloot. 

SVC2000 zag zich in juni geconfronteerd met een groot probleem: een groot aantal spelers vertrok bij de club en het kersverse bestuur zat zonder trainer voor het eerste elftal. De selectie bestond nog maar uit zeven spelers, en dus werd er met het nodige kunst en vliegwerk alsnog een eerste elftal bij elkaar gezocht. 

Voorzitter Ad Jereskes is echter positief gestemd: 'Dit seizoen moet het plezier voorop staan. Ik ben ruim 40 jaar betrokken bij de club, vroeger bij Victoria en na de fusie met Swift nu dus SVC 2000. We hebben een nieuw bestuur dat de schouders eronder wil zetten. Vanuit de jeugd willen we de club weer opbouwen, maar het zal even tijd nodig hebben voordat we alles weer op de rails hebben. Er is de afgelopen maanden echter al veel vooruitgang geboekt.'

De blijdschap was dan ook groot toen tegen Horn de ploeg op 1-0 voor kwam. Echter Horn bleeft aandringen en na het laatste fluitsignaal konden alsnog de drie punten meegenomen worden over de Maasbrug: 1-2.

Bekijk een samenvatting van deze wedstrijd op TV11.nl

(foto: Doelman Jort Emans (SVC) stopt een strafschop)


Ook interessant

Laatste Videos