• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Videoclip Annabel opgenomen in Roermond

Videoclip Annabel opgenomen in Roermond

TVEllef Redactie 01-04-2023

WEERT - Het is inmiddels 40 jaar geleden dat de Nederpop evergreen 'Annabel' uitkwam, een liedje van de hand van Boudewijn de Groot, destijds gezongen door Hans de Booij. Precies 40 jaar later komt de groep SPAAN nu met een nieuwe versie van het liedje. 

Zanger Erwin Klee is de frontman van Spaan, hij staat samen met zijn levenspartner Karla op de bühne. Het is de eerste keer dat Spaan een 'cover' uitbrengt, de vorige drie singles waren originele nummers. Maar het nummer Annabel is is Spaan op het lijf geschreven.

Het is ook voor het eerst dat het verhaal van Annabel is 'verfilmd' in de bijbehorende videoclip. Die is van dit liedje nooit eerder gemaakt. De gloednieuwe videoclip werd grotendeels opgenomen in Roermond. 

Erwin Klee over het liedje: "Het is de muziek waarmee ik opgegroeid ben, een liedje dat we allemaal in ons collectieve geheugen hebben. Ook op social media komt het nog zo nu en dan voorbij. We wilden het liedje eer aan doen door er niet iets heel nieuws van te maken, maar wel met een eigen sausje eroverheen."

Telstar Music Weert, de platenmaatschappij die grote successen boekte onder leiding van de in 2011 overleden JOHHNY HOES, werkte voor dit project samen met het team van Studio Ellef uit Linne (NL).

Ook interessant

Laatste Videos