• info@tvellef.nl
  • +31 475 350061
Achtervolging auto in Maasbracht eindigt tegen gevel woning

Achtervolging auto in Maasbracht eindigt tegen gevel woning

TVEllef Redactie 30-12-2022

MAASBRACHT - Een korte achtervolging van de politie in Maasbracht eindigde met een crash. Een bestuurder van een personenauto was er vandoor gegaan maar reed met zijn auto tegen de gevel van een woning in Maasbracht.

Het ongeval gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag. Omstreeks 02.00 uur zagen agenten de auto rijden op de Rijksweg in Linne, de kentekenhouder bleek volgens het politiesysteem al twee keer eerder zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol achter het stuur te hebben gezeten.

Na een vluchtpoging die gepaard ging met roekeloos rijgedrag eindigde de dollemansrit met een crash op de Kerkstraat. De bestuurder, een 23-jarige man uit Roggel, werd aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol, negeren van een stopteken, rijden zonder rijbewijs, overtreden van artikel 5 van de Wegenverkeerswet, rijden zonder geldige APK en voor het overtreden van de snelheid met meer dan 50 km/h. 

Ook werd door de blaasproef duidelijk waarom de man was gevlucht: hij had bijna 6 keer de toegestane hoeveelheid alcohol op. 

De man is niet gewond geraakt, en mag zich binnenkort verantwoorden bij de rechter. 

Ook interessant

Laatste Videos